Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavsgryta med äpplen

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta var en underbar rätt. Man kan även använda sig av älgskav.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina köttet så det går att skära i bitar. Skala lök och äpplen. Riv dem grovt.
  2. Smält fettet och lägg i köttet och bryn det lätt. Tillsätt lök, äpplen och svamp. Låt fräsa några minuter.
  3. Häll på grädde och vatten. Salta och peppra. Tillsätt krossade enbär. Låt småkoka på svag värme i ca 10 min.
  4. Servera rätten med ris och överströdd persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.