Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavskalops

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är inte varje dag jag äter renskav - när du gör det - prova då renskavskalopsen - en upplevelse!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken, skala moroten och dela den i mindre bitar.
  2. Fräs renskav och hackad lök i smör i en stekpanna, lägg över i tjockbottnad gryta.
  3. Pudra över mjölet, rör om, lägg i morotsbitarna, häll på vattnet och kryddorna.
  4. Koka på medelvärme under lock minst 30 minuter gärna upp till 1½ timme om du har tid. Kalopsen blir bara godare av att koka länge.
  5. Dekorera med timjan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.