Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavspanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Renskav har en annorlunda och spännande smak av vilt och kan användas i en mängd olika rätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina renskaven om den är fryst, Skölj och strimla paprikan.
  2. Bryn matfettet i en stekpanna, lägg i renskaven och stek den tills den fått fin stekyta.
  3. Tillsätt paprikan och låt alltsammans puttra 2-3 minuter på svag värme.
  4. Strö över salt, vitpeppar och paprikapulver. Rör ner senapen.
  5. Häll gräddfilen över köttet. Värm allt försiktigt så att inte gräddfilen kokar. Den kan då skära sig.
  6. Det är gott att ha strimlad knaperstekt bacon i renskavspannan. Stek bacon för sig och lägg den överst strax innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.