Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavspanna med messmör

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

snabbt å enkelt! bytte ut champinjonerna mot kantareller å det gjorde inte saken sämre!

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skala och hacka löken. Skär svampen i kvartar. Stek lök och svamp i smör & rapsolja i en stor stekpanna, ca 3 minuter. Ta upp lök och svamp och lägg på en tallrik. Bryn renskaven i smör & rapsolja i stekpannan under omrörning. Lägg tillbaka lök och svamp i pannan. Häll på såsen och låt allt bli varmt under omrörning. Smaksätt med messmör, senap, salt och svartpeppar. Servera pannan med riset och gärna gröna ärter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.