Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavspanna med pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Koka pastan och låt den rinna av genom ett durkslag (välj gärna den mindre och kortare pastasorten penne).
  2. 2. Skala och finhacka löken och skär paprikan i små bitar. Tina och bryn renskav i lite smör tillsammans med lök, paprika och pressad vitlök i en stor kastrull. Tillsätt lagalätt och mini fraiche. Låt puttra lätt i en minut, smaka av med salt och svartpeppar.
  3. 3. Blanda ner den nykokta pastan och servera tillsammans med saltgurka i stavar och hackad persilja!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.