Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavspanna med pressad potatis

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Mmm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek fryst renskav i matfett i stekpannan. Tillsätt löken och låt den fräsa med någon minut.
  2. Smaksätt med senap, vinbärsgelé, salt och svartpeppar. Tillsätt minifraiche och låt grytan koka samman 5 minuter. Smaka av och tillsätt lingon. Servera med kokt pressad potatis, råkostsallad och gelé.
  3. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.