Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavspytt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket smakrik och mäktig pyttipanna

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att råsteka potatisen (ett tips är att låta den tärnade potatisen ligga i kallt vatten i 15 min innan för att dra ur stärkelsen så den blir lättare att steka) Salta och krydda med svart peppar och häll över den i en stor traktörpanna. Stek renskaven och smaka av med salt och peppar och även lite cayennepeppar är gott till. Stek dom delade champinjonerna med 1 pressad vitlöks klyfta och salta och peppra, häll över i traktörpannan. Stek upphackad lök och blanda med det andra och strö över lite färsk hackad persilja. Servera med stekt ägg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 27 april 2010

    Hej och tack för receptet mycket gott kommer nog att göra om den en solklar 5 från mej monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.