Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavstoast med grönpeppar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grönpeppar och renskav? Urgott, du måste bara prova!

Ingredienser

Instruktioner

Stek fryst renskav i smör i en stekpanna tills det tinat helt. Skala och finhacka löken. Tillsätt lök och grönpeppar och stek på medelvärme ca 2 min. Tillsätt grädden och låt den koka in lite under omrörning. Rör ner persilja och smaksätt med salt. Rosta och kantskär brödskivorna. Lägg dem på 4 tallrikar och fördela salladsblad på. Toppa med renskavsröran. Garnera gärna med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.