Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renstek

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Vilt är gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125 grader för färskt kött eller 70 grader för fryst kött.
  2. Gnid in salt, peppar och enbär i köttet. Lägg det direkt i en ugnssäker form. Sätt in termometern. Stek köttet i nedre delen av ugnen, tills termometern visar på 77 grader.
  3. Låt svalna något och skär sedan i tunna skivor. Koka samman alla ingredienserna till såsen i en kastrull och servera till köttet. Kokt potatis och lättkokta grönsaker är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.