Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rensteksrulle

 
Skriv ut

Picknickmat, drinkförhöjare, buffé, vickning...you name it.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra tunnbröden.
  2. Fördela köttskivorna på bröden.
  3. Blanda crème fraiche och pepparrot. Bred ett tunt lager på köttet.
  4. Rulla ihop bröden till små rullar. Vira in i folie och låt vila kallt, gärna i frysen.
  5. Skär rullarna i tunna skivor.
  6. Garnera med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.