Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renstekstårta

 
Skriv ut

Perfekt förrätt eller bufférätt. Renköttet kan bytas ut mot rökt nötrulle.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa brödet och blanda med smöret.
  2. Platta ut det i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
  3. Låt gelatinet ligga i kallt vatten i 5 min. Ta upp gelatinet och smält det i en liten kastrull på svag värme.
  4. Blanda kvarg, gräddfil, kött, rädisor, salt och peppar. Rör ner gelatinet.
  5. Häll blandningen i formen. Låt stelna i kyl minst 3 tim. Strö över persilja vid servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.