Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Restwok

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Låter kanske inte så glamouröst, men snabbmat kan väl inte bli godare (och hälsosammare) än så här? Slå två flugor i en smäll och töm kylen på matrester. Här används gårdagens kokta grönsaker samt en tofurest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna tofun, förbered andra grönsaker vid behov.
  2. Häll oljan (sesamolja för den rätta "woksmaken!") i en het wokpanna. Krossa eller finhacka vitlök och rör i. Häll i de övriga ingredienserna och woka på hög värme tills de blir vackert frasiga. Häll upp på ett fat och droppa eventuellt lite soja över. Njut!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.