Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Revben i gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En favoriträtt från min barndom. Så här lagar jag rätten - mamma kanske gjorde på något annat sätt?

Ingredienser

Instruktioner

Skär revbenen i portionsbitar. Skala och klyfta löken. Bryn alltihopa i smör i en gryta. Salta, peppra och lägg till soya för färgens skull. Tillsätt de torkade plommonen. Häll på vatten tills det precis täcker revbenen och låt puttra ca 1 timme. Red av kokskyn (t ex med majzenaredning) om du vill ha den simmig.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.