Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Revbensspjäll med ingefära, kanel och hoisinsås

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Goda revbensspjäll med annorlunda kryddsättning...till julbordet kanske?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175ºC.
  2. Dela spjället i ribbor. Gnid in dem med salt och peppar. Lägg spjällen på ett ugnssäkert fat.
  3. Stek i nedre delen av ugnen i ca 1 tim.
  4. Blanda kanel, ingefära och sås. Pensla spjällen med blandningen.
  5. Stek ytterligare ca 10 min med grilleffekt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.