Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ribs teriyaki

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Älskar teriyaki! Kanon till stekt som grillat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg revbenen, kryddorna och vitlöken i en kastrull med vatten så att det täcker. Koka tills köttet börjar släppa från benen ca 1 timme.
  2. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ingredienserna till teriyakisåsen. Ta upp köttet och lägg i en ugnsfast form, pensla med teriyakisåsen och sätt in i ugnen i ca 20 minuter. Ös med spadet var femte minut. Ta ut när köttet har fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • HannasKokbok 3 december 2009

    underbart med en medlem som lyckats knåpa ihop en egen teriyakisås! stor eloge! Gott blev det med! Provade vegetariska råvaror till, mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.