Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rice Crispies tårta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Barnens favorittårta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitorna hårt. Tillsätt socker och vispa tills marängen blir blank. Vänd ner Rice Crispies, rör försiktigt. Bred ut på en plåt med bakpapper. Grädda 125 grader i 60 min. nederst i ugnen. Dela marängen i två delar.
  2. Koka ihop vatten och mjöl. Vispa kraftigt. Ta kastrullen från värmen. Tillsätt margarin, socker och äggulor. Vispa till en kräm. Låt svalna. Bred på krämen på den ena marängen. Vispa grädden och bred över. Lägg på den andra marängen. Garnera gärna med frukt eller bär.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • farmoreva 19 november 2007

    Jag har testat den, mmmmm gott. Men jag hade problem att få loss den hel från bakplåtspappret. Har du något tips?

  • Chillit 26 september 2010

    finns det möjligen en bild på tårtan? Är nyfiken på om det är samma tårta jag åt för några månader sen :)

  • knutinge 23 oktober 2011

    Gör den på kvällen och lämna på eftervärme i ugnen under natten . Ibland blir det också svårt att få loss om man vispat för lite .

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.