Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ricekrisptårta

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Mycket söt o god efterrättstårta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitorna hårt. Blanda i socker och Rice Krispes.
  2. Häll ut smeten på smörat bakplåtspapper. Grädda botten längst ner i ugnen 125 grader i 1 timme.
  3. Kräm: Sjud äggulorna, sockret, mjölet och grädden på svag värme och rör hela tiden. När krämen har blivit tjock, ta av pannan från plattan och tillsätt smöret och vaniljsockret.
  4. Dela botten, lägg kräm mellan bottnarna och dekorera med grädde och eventuellt bär. Det är en smaksak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.