Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rickards Brownies

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Mycket goda Brownies med den rätta smaken och konsistensen (under förutsättning att de gräddas rätt). Tips! Lägg i hackade nötter i smeten eller kanske ha rikligt med hackad dajm ovanpå. Låt fantasin flöda för variation!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Vispa ägg och socker, ha sedan i övriga ingredienser i tur och ordning. Glöm inte smöret. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd "långpanneplåt". Grädda i 175 grader i ca 15-20 min. Kakan ska inte vara genomtorr men dock ej kladdig. Låt kakan svalna och skär upp den i lämpligt stora bitar.
  2. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • niklasmiddag 12 december 2009

    Jag hackade i mörk blockchoklad och valnötter och de blev superduper goda!

  • blyerts 27 februari 2010

    Den blev en hit direkt .... kan verkligen rekommenderas :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.