Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ricotta-och spenatfylld pasta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Roligt sätt att äta pasta på...Yummie!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyllningen: Tina, krama ur och grovhacka spenaten. Blanda med ricotta, parmesan och olivolja. Krydda
  2. Skär lasagnepastan i 6 bitar. Bre fyllningen jämnt över pastaplattorna (som inte behöver förkokas). Rulla ihop. Lägg pastarullarna i en smord ungsform. Det går också att dela rullarna i mindre bitar före gratineringen
  3. Såsen: lägg den torkade svampen i blöt i 10 minuter. Smält smöret i en panna. Lägg i den urkramade svampen, grädden, sojan, senapen och sockret. Låt koka upp och sjuda ett par minuter. Smaka till sista av med vin, salt och nymalen svartpeppar.
  4. Häll såsen över pastan, strö över osten och gratinera pastan i 25 minuter i 225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.