Roligt sätt att äta pasta på...Yummie!!!
Instruktioner
- Fyllningen: Tina, krama ur och grovhacka spenaten. Blanda med ricotta, parmesan och olivolja. Krydda
- Skär lasagnepastan i 6 bitar. Bre fyllningen jämnt över pastaplattorna (som inte behöver förkokas). Rulla ihop. Lägg pastarullarna i en smord ungsform. Det går också att dela rullarna i mindre bitar före gratineringen
- Såsen: lägg den torkade svampen i blöt i 10 minuter. Smält smöret i en panna. Lägg i den urkramade svampen, grädden, sojan, senapen och sockret. Låt koka upp och sjuda ett par minuter. Smaka till sista av med vin, salt och nymalen svartpeppar.
- Häll såsen över pastan, strö över osten och gratinera pastan i 25 minuter i 225 grader.
Publicerat den
21 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar