Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ricotta- och svampentré

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En god smörgås att servera till förrätt

Ingredienser

Instruktioner

Hacka basilikan (spara lite till garnering). Riv parmesanen fint. Blanda basilika, parmesan, ricotta, olivolja, salt och peppar. Skär svampen i skivor och stek i smör. Krydda med salt och peppar, låt svalna. Skär baguetten i 1½ cm breda skivor. Lägg en klick ricottaröra på varje bröd. Fördela svampen på röran. Garnera med basilikablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.