Seg och härligt kladdig är denna kladdkaka som är gjorda på Riesenkolor. Något mildare i smaken.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hade nog den inne i ugnen för länge, 12 min hade nog varit lagom i min ugn. Smaken var det inget fel på, men lite torr i mitt tycke...
Den var super god. En riktig kladdkaka där chokladen rann lite. Jag hade den inne i ugnen ca 16 min. Tack för receptet....
VÄLDIGT god..jag hade 1 dl råsocker 1 dl strö socker i istället för farinsockret. Lite överbliven mörkchoklad hamna nere i smeten också. Mild i smaken men grymt god. Jag baka den i 2st aluminium formar, i 14 min i varmluftsugn.
Den var lite som en vanlig chokladkaka, men jag ska prova att skippa bakpulvret nästa gång så kanske den blir kladdigare ^^ Annars god!