Rigatonipasta som serveras ed en krämig vit sås med färsk dill, broccoli och rökt lax
Instruktioner
- Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull och koka broccolibuketterna 3-5 minuter tills de börjar mjukna men fortfarande är fasta. Låt dem rinna av väl och ställ åt sidan.
- Smält margarinet i en kastrull och vispa ner mjölet. Vispa ihop till en tjock pasta och bryn 30 sekunder. Vispa ner mjölken lite i taget och vispa till en jämn slät sås. Smaka av med vitpeppar. Koka upp och låt sjuda 2-3 minuter. Ställ åt sidan.
- Koka upp vatten i en stor kastrull och koka pastan tills den är al dente, 10-12 minuter. Låt rinna av och häll tillbaka den i den varma kastrullen.
- Blanda ner broccoli, dill och lax i den vita såsen. Lägg upp pastan på tallrikar och portionera såsen ovanpå.
Publicerat den
4 november 2010
Liknande recept
Skriv kommentar