Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Riktigt heta räkor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Man kan göra denna förrätt eller tilltugg så stark eller svag man vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs vitlök och rödlök med smöret i en kastrull till de blir mjuk. Rör sedan i resten och smaka av med sambal olek. Tillsätt räkorna sist så de inte blir seg.
  2. Lägg sedan på rostat bröd. Njut med kniv och gaffel.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • marnde 1 januari 2009

    Detta var en fantastiskt god förrätt (eller kvällssnacks för den delen...) Våga ta i med hettan, det gör hela rätten.

  • Dajmkulan 15 mars 2009

    Suveränt gott! Funderar på att göra den som pastasås nästa gång!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.