Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rimbobullar

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

mmmmmmmmmmmmmmm

Ingredienser

Instruktioner

Smula ned jästen i en bunke och blanda med mjölken tills all jäst lösts upp. Blanda i margarin/smör, socker och mjöl och arbeta ihop till en deg. Kavla ut degen, på mjölad bänk eller bord, till en fyrkant ca 40*40 cm. Skär fyrkanten i mindre fyrkanter ca 8*8cm. Klicka ut fyllningen, lite i mitten på varje fyrkant. Vik in hörnen till mitten på varje fyrkant och lägg dem i pappersformar. Låt bullarna jäsa ca 2 timmar och pensla sedan dem med ägg. Grädda 5-8 min i 250¤. Blanda glasyren och glasera bullarna strax innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • titusdotter 18 november 2007

    säger bara mumsfillibabba

  • amp69e 14 mars 2008

    Dessa bullar är helt underbara, men man kan frysa bullarna innan man gräddar. Ta fram bullarna samtidigt som Ni startar ugnen så de tinar något. Grädda och av njut nybakat. BJUD ALLTID PÅ NYBAKAT :)

  • Maripoosa 28 oktober 2008

    Goda! :)

  • lenajeanette 22 februari 2009

    Goda bullar!

  • KochinaW 7 januari 2015

    Toppen goda bullar bakade dom i går. Kommer att bakas många gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.