Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rimmad bog med lök- och äppelfräs

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Alla ingredienserna går att skära i små tärningar och stekas till en pyttipanna.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva potatis och lök. Kärna ur äpplena och skär dem i tunna klyftor. Stek potatis och lök i hälften av matfettet i en stekpanna på ganska svag värme. Lägg i äppelklyftorna och låt allt steka mjukt. Ta upp fräset och håll det varmt. Stek bogskivorna i resten av matfettet på lite starkare värme. 2-3 minuter per sida. Lägg tillbaka fräset. Salta och peppra och strö ev. över hackad persilja. Servera med en råkostsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.