Näring/port
2067 kJ, 495 kcal
28 g protein
11 g fett
69 g kolhydrater
8,5 g fibrer
Instruktioner
- Koka upp ingredienserna till rimningslagen.
Ställ att svalna.
Häll lagen över kycklingen och låt stå ca ett dygn.
Ta upp kycklingen och lägg i en ugnssäker form.
Koka upp hönsbuljongen, slå den över kycklingen.
Koka kycklingen i ugnen, 225ºC ca 20 minuter.
Servera kycklingen varm eller kall.
Blanda ingredienserna till såsen och smaka av med salt och peppar.
Sjud morötterna i lättsaltat vatten tills de är lite mjuka men inte genomkokta.
Koka sockerärterna hastigt i lättsaltat vatten.
Släng rädisorna i kokande vatten, låt koka några sekunder och sila genast av vattnet.
Det gör rädisorna lite blekt röda i färgen.
- Servering:
Servera kycklingen med såsen, de lättkokta grönsakerna, färsk potatis och ett gott bröd.
Publicerat den
14 september 2008
Liknande recept
Skriv kommentar