Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rimmade pilgrimsmusslor med avocadocreme

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En höjdare för de som gillar sushi. Passar som förätt eller på buffebordet. Lätt att laga och det går bra att förbereda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär varje mussla i tre skivor. Lägg dem på ett fat och strö över salt och socker. Låt stå i kylen ca 30 minuter. Längre tid i fall man vill förbereda. Torka av musslorna och fördela dem på fyra tallrikar.
  2. Avocadocreme: Mosa avocadon, blanda i limesaft, strimlade limeskal, socker och salt. Rör i crème fraiche.
  3. Toppa musslorna med avocadecremen och tångkaviaren.
  4. En bit baguette passar bra till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.