Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris med baconsås

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt tillagat och mycket omtyckt av barn så som vuxna. Har ni riset redan kokat och färdigt tar rätten inte mer än 5 min att göra. :)

Ingredienser

Instruktioner

Koka ris. Hacka löken och bryn tillsammans med finskuren bacon. Häll över grädde och vin. Krydda med örtsalt och svartpeppar. Smaka av. Rör ned gröna ärtor och låt blandningen puttra i 5 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.