Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris- och grönsakspytt

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Inte hunnit göra detta själv, men jag tycker det låter riktigt mumsigt och husmanskostigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Skala och dela grönsakerna i mindre bitar och stek dem mjuka i margarin.
  2. Blanda ner spenat, gröna ärtor och kikärtor och låt dem steka med på slutet.
  3. Rör ner riset och krydda. Servera med baguette.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.