Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris och Kasslergratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Det är en lätt och god gratäng att göra. Tar inte så lång tid att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda 8 portioner ris med 1kg strimlad kassler i en gratängform.
  2. Strimla sen paprikan och lägg den på riset.
  3. Tillaga currysåsen enligt förpackningen och häll den i formen.
  4. Skiva sedan tomaterna och lägg dem ovanpå.
  5. Gratinera sedan gratängen i 225 grader i 15 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • 4nemyr 1 oktober 2009

    Kanon lätt och god gratäng. Med lite riven ost på tomaterna, innan den åkte in i ugnen blev riktigt gott. Men tack för ett jätte bra recept :)

  • jensa36 22 september 2010

    kanon svårt gratäng recept, ska man koka riset innan? ska man steka kasslern innan? helt oklart du får ta och uppdatera ditt recept. MVH Jens

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.