Koka riset enligt anvis på paketet. dela kycklingen. Blanda riset och grönsakerna i en ugnssäkerform. Fräs svampen i lite matfett. Fördela kycklingen och svampen över riset.
Blanda ingredienserna till såsen och låt den koka upp. Slå sedan såsen över kycklingen och strö över riven ost. Gratinera i 225 º i ca: 25 minuter.
Så enklet okonstlat god denna gratäng var!
Tog Stångsparris i burk i stälet för grönsaker och det blev supergott.
Ökade även på med lite mera ris och sås men smaken är som baken delad *fniss*
Bappi17 september 2008
Jag blir galen när det inte går att rätta stavfel i kommentarer när man alltid har så bråttom. Enkelt var ordet och ingenting annat.
Bappi17 september 2008
Enkelt och i stället ska det stå och ingenting annat 'storskratt*
missmongo14 oktober 2008
låter enkelt o gott ska pröva det o sen ta med sig till jobbet ikväll =)
Så enklet okonstlat god denna gratäng var! Tog Stångsparris i burk i stälet för grönsaker och det blev supergott. Ökade även på med lite mera ris och sås men smaken är som baken delad *fniss*
Jag blir galen när det inte går att rätta stavfel i kommentarer när man alltid har så bråttom. Enkelt var ordet och ingenting annat.
Enkelt och i stället ska det stå och ingenting annat 'storskratt*
låter enkelt o gott ska pröva det o sen ta med sig till jobbet ikväll =)