Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Toppengod

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvis på paketet. dela kycklingen. Blanda riset och grönsakerna i en ugnssäkerform. Fräs svampen i lite matfett. Fördela kycklingen och svampen över riset.
  2. Blanda ingredienserna till såsen och låt den koka upp. Slå sedan såsen över kycklingen och strö över riven ost. Gratinera i 225 º i ca: 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Bappi 17 september 2008

    Så enklet okonstlat god denna gratäng var! Tog Stångsparris i burk i stälet för grönsaker och det blev supergott. Ökade även på med lite mera ris och sås men smaken är som baken delad *fniss*

  • Bappi 17 september 2008

    Jag blir galen när det inte går att rätta stavfel i kommentarer när man alltid har så bråttom. Enkelt var ordet och ingenting annat.

  • Bappi 17 september 2008

    Enkelt och i stället ska det stå och ingenting annat 'storskratt*

  • missmongo 14 oktober 2008

    låter enkelt o gott ska pröva det o sen ta med sig till jobbet ikväll =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.