Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris-, oliv- och köttfärsfylld paprika

 
  • Serverar: 3-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Förvånadsvärt goda fyllda paprikor som jag provade på ett av mina tidigare jobb!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela paprikorna på mitten och skölj dom. Hacka oliverna och löken ganska fint och blanda med det kokta riset, tacofärsen och pressa i vitlöken. Lägg blandningen i paprikorna, fyll dom rejält. Strö ost över och sätt in i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter eller tills det är fin färg på paprikorna. Blanda alla ingredienser till yoghurtsåsen och tillsätt eventuellt en vitlöksklyfta.
  2. Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.