Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris rätt i ugn

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Väldigt enkelt som nästan sköter sig själv..

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttfärsen ihop med löken..blanda ner cremefraichen ihop med dom krossade tomatern salta och peppra. Häll riser i botten av en ungsform häll sedan köttfärsblandningen över. Häll på den rivna oste och in i ugenen i ca 10 min tills osten smällt och fått lite färg.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Kicki8 9 juni 2008

    God vardagsrätt. Kryddade med vitlök,fond och soya. (200° i 15min)

  • dianachristensson 16 januari 2009

    Lite jobbigt med alla särskrivningar och stavfel. Inget man skriver ut och sparar.

  • anluk 15 maj 2009

    Gott, enkelt, snabbt, smidigt och billigt!! Kommer garanterat göras igen

  • Hepzibah 26 september 2009

    Detta skall absolut testas! Känns som en rätt man kan variera ganska mycket, beroende på kryddning :)

  • recepttorka 19 januari 2010

    Mycke gott och ekelt. Tack så mycket :) Mvh Maria.

  • Kin 4 februari 2010

    Mycket gott! Detta blir en ny vardagsrätt :) Jag la också till fond (kalvfond) och lite paprikapulver... blev kanon!! Tackar tackar

  • shakira02 29 november 2010

    Usch vad less man blir! Jättegod rätt och kommer lagas fler gånger!!! Dem som ska äta rättstavning tycker jag inte behöver prova rätten!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.