Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risbräck

 
  • Serverar: 20-30 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Värdens godaste och lättaste risbräck, som man bara vill ha mera av

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i mikro eller vattenbad, när chokladen smält häll i riset, ca 7-8 dl , riv apelsinerna
  2. Ta fram en plåt och lägg bakplåtspapper på den, häll ut smeten på den, platta sedan ut den på plåten, den ska vara ganska tunn, men hålla ihop. Låt stelna, helst ute på balkong eller motsvarande, eller om den får plats i kyl, men det går bra i rumstemeratur också, blir lite mjukare då
  3. Bryt den sedan i lagom bitar, förvara i plastpåse helst i kyl
  4. Lycka till
  5. God jul Lillaloppan

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.