Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rischoklad

 
  • Serverar: 65 portioner
Skriv ut

Supergott och enkelt recept på godis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält choklad och olja i vattenbad (se bild nedan) eller smält i mikron. Rör om till en jämn smet.
  2. Rör ner riset, lite i taget. Se till att allt ris täcks av choklad. Rör ner så mycket ris att all choklad sugs upp i botten. Det går åt ganska mycket ris, för mig blev det 3 dl ris per 50 g choklad ungefär.
  3. Klicka ut på smörpapper och låt stelna. Förvara svalt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.