Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Riscripstårta

(1 kommentar)  
Skriv ut

Mycket god och enkel att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner socker och riscrisp.Bred ut alltsammans på ett smort bakplåtspapper på en vanlig plåt och grädda i 125 grader i mitten av ugnen ca 100 min.
  2. Kräm: Låt allt utom smöret sjuda till en tjock kräm i en kastrull,tag krämen från plattan och blanda ner smöret i klickar låt svalna.
  3. Dela kakan mitt itu och bred kräm på den ena delen,lägg den andra ovanpå.Bred 2-3 dl grädde överst och garnera med tex riven schoklad eller bär. Lycka till

Kommentarer (1)

  • UllaC 7 augusti 2011

    Mitt barnbarn gjorde denna marängtårtan i helgen, men med färgat strössel ovanpå. Den blev jättegod.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.