Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risfärs

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Allt-i-ett..

Ingredienser

Instruktioner

Bryn färs och lök i en gryta. Häll på det okokta riset. Puttra ca 5 min, rör om då och då. Häll i vattnet, tomater, buljongtärning och chilisås. Krydda efter smak. Låt allt puttra 20 minuter.

Kommentarer (2)

  • Suddisen 15 april 2008

    Jättegott vart uppskattat här hemma Kram/Annika

  • ca70 31 oktober 2008

    Helt okej till vardags, fick krydda upp rätten en del bara. Tack för receptet! /ca70

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.