Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risfräs med kräftstjärtar och kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En matig risrätt som blir fredagslyxig med både skaldjur och kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen, men tillsätt buljongtärning istället för salt.
  2. Skölj bönorna. Låt kräftstjärtarna rinna av. Skala vitlöken och skär kycklingen i munsbitar.
  3. Hetta upp smör- och rapsolja i en stor stekpanna eller wok. Pressa i vitlöken och stek kycklingen 3-4 minuter. Låt bönorna steka med sista minuten.
  4. Tillsätt kräftstjärtarna och det kokta riset. Klipp över gräslök och smaka av med chiliflakes. Servera med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.