Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett recept jag fick av en kompis i början av 80-talet Har bjudit på det både till fest och vardag, alltid lika populärt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. koka riset och bred ut i gratängform blanda champinjonsoppa,grädde,tonfisk och champinjoner till en sås som bredes över riset strö över dill och ost och gratinera i225 grader ca 25 minuter
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kluddis 12 mars 2010

    Denna brukar jag också göra, jag tycker att det är en jättegod vardagsrätt, och enkel med få ingredienser!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.