Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgratäng bea

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mycket enkel festmat

Ingredienser

Instruktioner

Bottna en smord ungssäker form med riset, täck rislagret med skinkan/kassler och tärnad ananas. Blanda ihop en påse bearnaisesås enligt påsens anvisning, och blanda i tomatpuré och kajenpeppar. Häll såsen över innehållet i formen. Gratinera i 225 grader i 20 min. Servera gärna med en krispig sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.