Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgrynsdessert med rosenvatten

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sholezard

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i vattnet på svag värme och rör om då och då så att det inte bränner fast.
  2. När gröten nästan är klar häller man i sockerlag och saffran.
  3. Dra bort kastrullen från värmen när den är klar, tillsätt rosenvatten och låt gröten dra i 5 minuter.
  4. Garnera med granatäppelkärnor, hackad pistasch, mandlar och eventuellt lite kanel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.