Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgryta i ugn

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mycket godare än det låter

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ris ca 15 min. Bryn bacon och champinjoner tillsammans. Koka soppan men tag bara hälften av mjölk och vatten av vad som står på paketet.
  2. Vispa grädden lite, blanda i majonäs. Rör ner i den avsvalnade soppan. Strimla purjolöken fint.
  3. Lägg ris i botten på en ungsfast form. Lägg på bacon, champinjoner och purjolök. Häll över soppblandningen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Suzanne65 29 november 2008

    Och så in i ugnen 200 grader i 20 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.