Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Riskola

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Gott julgodis!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blanda alla ingredienserna utom riset i en kastrull.
  2. 2. Låt det koka upp under omrörning, koka sedan på svag värme 3 minuter. Rör hela tiden!
  3. 3. Blanda snabbt i riset och häll upp kolamassan på bakplåtspapper eller oljat smörpapper.
  4. 4. Bred ut till en kaka och låt den stå kallt.
  5. 5. Bryt eller skär kakan i bitar.

Kommentarer (1)

  • 3mm-aa 17 december 2009

    Älskar verkligen riskola! så underbart gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.