Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rislåda med kassler, tomat och ost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En allt-i-ett-låda...såna gilar jag. Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka morötter och purjolök några minuter i lättsaltat vatten. Slå av vattnet. Skär köttet i små bitar eller tärningar. Varva ris, kött, grönsaker och tomatkross i en ugnsfast form. Vispa ihop ägg och mjölk med lite salt och peppar och slå det i formen.
  2. Strö osten över och grädda i 200-225° i 20-30 minuter tills osten har smält, fått lite färg och lådan har stannat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.