Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rislåda med tonfisk

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket god för dig som gillar tonfisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset 20 min. och krydda slutligen med curryn. Bred ut det i en smord eldfast form och lägg på champinjonerna och tonfisken.
  2. Blanda majonnäs, grädde och äggulor och vispa äggvitorna till hårt skum. Blanda försiktigt ned dem i såsen och bred alltsammans över risblandningen.
  3. strö till sist på ost och grädda i 250 gader i 10 minuter.
  4. Serveras med en blanad grön eller vitkålssallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.