Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risonisallad med skinka och fetaost

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt att laga och lätt att ta med sej om vädret tillåter. Risoni är minipasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka risoni enligt anvisningen.
  2. Koka upp sockerärtorna i lättsaltat vatten. Spola av dem i kallt vatten.
  3. Blanda risoni och sockerärtor med skinkan smulad fetaost, smörgåskrasse och spenat. Smaka av med salt och svartpeppar.
  4. En god dressing till finns i ett annat av mina recept och heter dressing till risonisallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennyV 21 juli 2008

    Låter jättegott men var är skinkan???

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.