Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risotto á la Lena

 
Skriv ut

Mycket gott! Man tager vad man haver.....

Ingredienser

Instruktioner

  1. * Fräs pasta och lök i oljan. Låt vinet kokas in. * Späd med buljong. * Tillsätt smör.
  2. * Råstek grön sparris (spar skalen för buljongkok) i bitar med havssalt. * Tillsätt halverade coctailtomater i stekpannan. * Blanda i lufttorkad skinka, oliver och svartpeppar i risotton. * Tillsätt nyriven parmesan i risotton. Ingen kokning därefter!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.