Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risotto med gorgonzola

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Låt er inte luras av färgen som är för den blir jätte god

Ingredienser

Instruktioner

Hacka lök fräs den i smör i kastrull, tillsätt risgrynen. Häll i hälften av vattnet salt och smulad buljong och de pressade vitlökarna. koka upp och låt vätskan koka in, häll imer lite i taget rör om med slev. Sjud risotton ca 20 min tills det blir mjukt. Blanda ner smulad gorgonzola och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.