Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risotto med grönt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morot, kålrot och lök och skär dem i små tärningar. Fräs dem lätt i oljan i en vid kastrull eller traktörpanna några minuter.
  2. Kärna ur och skär paprikorna i tärningar och lägg i dem tillsammans med de andra grönsakerna och finhackade vitlöksklyftor. Fräs ytterligare ett par minuter och tillsätt sedan ris, salt och buljong. Koka upp och låt koka tills riset är mjukt.
  3. Blanda ingredienserna till såsen och servera den till risotton.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.