Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rispanna med kassler

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Lättlagad och god vardagsgryta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skär champnjonerna i bitar.
  2. Skala och finhacka löken.
  3. Fräs lök och svamp i en traktörpanna.
  4. Tillsätt riset och låt fräsa med en stund.
  5. Häll över buljongen och låt riset koka under kock cirka 20 minuter.
  6. Skär kasslern i strimlor .
  7. Blanda ner kassler och grönsaksblandningen när det återstår 5 minuter av koktiden.
  8. Smaka av med salt och peppar.
  9. Strö över timjan eller persilja.
  10. Servera gärna en tomatsallad till: Skär tomaterna i skivor eller strimlor. Häll över en vanlig vinägrett av olja och vinäger, smaksatt med fransk örtkrydda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.